Contactgegevens
T 078 - 20 43 004 078 - 20 43 004

Wie zijn wij

Rechtsbijstand Nederland verzorgt de algehele afwikkeling van nalatenschappen en biedt daarbij ook juridische ondersteuning. De meeste mensen helpen wij op basis van een volmacht. Wij zorgen dan voor de administratieve en financiële afwikkeling van een nalatenschap en verdelen deze dan onder de erfgenamen.

Rechtsbijstand Nederland heeft een landelijke dekking, is onderdeel van een groter bewindvoerderskantoor en heeft sinds 1999 ervaring met het afwikkelen van boedels (zoals nalatenschappen). Binnen het kantoor zijn circa 75 medewerkers actief als executeur, vereffenaar, faillissementscurator, advocaat, jurist of bewindvoerder. De verschillende achtergronden van de medewerkers zorgen voor synergie en een grote diversiteit aan kennis binnen het kantoor. Rechtsbijstand Nederland is de onderneming binnen het kantoor waarin de opgedane deskundigheid wordt ingezet voor de afwikkeling van nalatenschappen.

Wij voeren de werkzaamheden vaak uit in opdracht van erfgenamen, mensen die zijn benoemd tot executeur en professionals die ondersteuning bieden aan deze mensen. Die professionals zijn bijvoorbeeld notarissen en bewindvoerders. Voor iedere groep is sprake van een net iets andere aanpak, waarover wij meer vertellen op andere plaatsen op deze website.

Daarnaast bieden wij juridische ondersteuning aan erfgenamen en executeurs die betrokken zijn bij de afwikkeling van een nalatenschap. De afwikkeling van een nalatenschap is al niet eenvoudig en wordt zelfs ingewikkeld als er een conflict onder de erfgenamen ontstaat. In dit soort gevallen bieden wij juridisch advies aan, maar we kunnen ook een juridische procedure bij de rechtbank verzorgen.

Verder kan bij het overlijden van een ondernemer de zorg voor de onderneming tijdelijk door ons worden overgenomen. Dit geldt niet alleen voor kleine bedrijven en ZZP’ers, maar ook voor grotere ondernemingen met personeel. Er wordt zorggedragen voor de financiële, fiscale en personele afwikkeling hiervan.

Om welke invalshoek het bij u ook gaat, als het over de afwikkeling van een nalatenschap gaat weten wij de weg.

Wilt u weten hoe wij werken en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Wellicht helpt zo’n gesprek u naar een oplossing en anders helpen we u graag op weg met informatie en een advies.

94%

Scherpe tarieven, goedkoper dan de meeste notarissen

95%

20 jaar ervaring met de afwikkeling van boedels

100 dagen

Korte reactietijden

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang